Nieuw! DogWise Escape

 

Maggie en het verloren schaap.

Wat een enorme pech… als de jonge Border collie Maggie voor het eerst een kudde schapen mag ophalen uit het grote weiland bij het Amelterbos, loopt het totaal uit de hand.

Ze doet onwijs haar best om de schapen de goede kant op te sturen, maar oh oh, dat valt echt niet mee! Hoewel Maggie dapper alles probeert wat ze tijdens  haar training geleerd heeft, laat de kudde zich erg lastig drijven. Ze rennen alle kanten op over de zandweg dwars door het bos en de tocht duurt lang. Ze zijn al bijna thuis bij de stal als Maggie ontdekt dat ze een schaap mist. En dan natuurlijk ook precies het lievelingetje van de baas, het flessenlam Dolly!

Maggie snelt zich over de zandweg terug. Nog een keer terug, en nog een keer. Helaas, geen Dolly. Ondanks zeer grondig zoeken, Dolly is nergens te vinden. 


Het Amelterbos is de meest slechte plek die je je kunt bedenken om een schaap kwijt te raken. De inwoners van Gorssel hebben al een tijdje het vermoeden dat een eenzame wolf zich hier gevestigd heeft. Er gaan verhalen rond van een schim die bij schemer door het bos rent. Ook zijn er foto’s gemaakt van  pootafdrukken. Zou het echt waar zijn dat een wolf zich nu ook in Gorssel heeft gevestigd? 

Arme Maggie, waar is Dolly? Ze kan echt niet naar huis voor het kleine schaap is gevonden.

Kunnen jullie haar helpen Dolly terug te vinden voordat ze ten prooi valt aan de wolf?

 

Wat houdt een DogWise Escape in?

 

Net als bij een Escape Room ga je met raadsels en puzzels aan de slag om het mysterie op te lossen. Niet in een afgesloten ruimte, maar lekker buiten in het bos en met je hond erbij. We beginnen op de manege in Gorssel met een lekker bakkie koffie of thee tijdens de speluitleg. 

Daarna ga je met een groep van minimaal 4 en maximaal 6 combi’s op pad in het bos. Er zijn natuurlijk puzzels voor zowel baasjes als honden!

De meeste raadsels zijn alleen op te lossen met de hulp van de fantastische neus van je hondenmaat. Die weet tenslotte het beste hoe een wolf denkt en kan de sporen heel nauwkeurig volgen. Soms moet jij zelf een puzzel oplossen,  maar vaak heb je je hond echt nodig om jou te helpen verder te komen in het spel.  Zet dus vooral de kwaliteiten van je maatje in en werk ook samen met de andere teamleden! Het einddoel is om gezamenlijk het mysterie op te lossen waar Dolly nou toch gebleven is zodat Maggie haar veilig thuis naar de stal kan brengen!

 

Durf jij de uitdaging aan te gaan en lukt het jou en je hond om Dolly het verloren schaap voor Maggie terug te vinden?

Schrijf je dan in voor de DogWise Escape!

 

€ 24,50* per combi voor DogWise cursisten

€ 29,50* per combi voor niet DW cursisten

 

(Inclusief btw, koffie of thee met iets lekkers en een super leuke verrassing als vindersloon na afloop!)

Totale tijdsduur is ongeveer 1,5 a 2 uur

 

 

 * Per spelronde minimaal 4, maximaal 6 combinaties.
Je kunt individueel inschrijven om aan te sluiten bij een groep (min. 4, max 6).

Gezellig inschrijven met je eigen groep van hondenvrienden is natuurlijk ook mogelijk!
Geef bij je reservering svp bij opmerkingen aan welke da
tum en tijdstip je wenst. 
Wij gaan er van uit dat jouw hond gezond is van lijf en leden en sociaalvaardig naar mens en hond!