Juist in de corona periode dat we allemaal zo beperkt werden in onze bewegingsruimte, leek de aanschaf van een pup perfect getimed. Jij en je gezin veel thuis, dus alle tijd om lekker met je pup bezig te gaan. Wat was je blij met die hummel, en wat een super schattige en leuke tijd is er de afgelopen tijd verstreken.

Maar... kleine pupjes worden enorm snel groot en blijken dan in een fase te belanden die jij misschien toch niet helemaal zag aankomen.

 

Kun jij ondertussen je puberhond wel achter het behang plakken? Bananen in de oren, alles "vergeten" wat je in de puppy tijd zo goed getraind had en jij weet niet goed hoe je er mee om moet gaan? Wil je voorkomen dat je alleen maar aan het corrigeren bent en leren hoe je door het maken van juiste keuze in je management je puber slimmer in plaats van strenger kunt trainen?

Vragen over hoe jouw puber te begeleiden waar je echt niet uitkomt? Blijf er niet mee zitten!

 

 

Doe mee met het Zoom Webinar "help mijn hond pubert"!

Naast heel veel theoretische info en achtergrond over deze lastige periode, een aantal uitdagende oefeningen, nemen we vooral ook veel tijd om je vragen te stellen. Bij dit webinar hoort een uitgebreid E-book waar je na de lezing alles nog eens rustig na kunt lezen. 
En heus... het komt echt weer goed, die bananen groeien er vanzelf weer uit als jij als baasje weet wat je moet doen!