Locatie >> Gorssel >> Manege Semper Fidelis

 

Ingang via Amelterweg 6 A Gorssel

 

De thuisbasis van DogWise hondenschool  sinds 1999.

Vanwege de gunstige ligging net onder Gorssel, hebben wij een mooi centraal punt in de Stedendriehoek. Hierdoor is onze locatie zowel uit regio Deventer - Apeldoorn als Zutphen - Vorden uitstekend bereikbaar.

(Niet met openbaar vervoer!)

 

In de winter en op slechte dagen hebben we de beschikking over een zeer ruime binnenhal. Wel zo fijn een dak boven ons hoofd te hebben in de Hollandse natte en koude winters!

In de zomer trainen we zo veel mogelijk buiten, waar de alle ruimte hebben op het grasveld naast de manege.  

 


Onze theorie-avond houden we in de gezellige en verwarmde kantine van de ruitervereniging. Hier organiseren we ook regelmatig lezingen of workshops.

De lessen op de locatie Gorssel zijn op dinsdag- en woensdagavond. Het eerste lesuur is van 19.15 tot 20.15 uur, het tweede lesuur van 20.15 tot 21.15 uur.

 

 

Wilt u de rand van de parkeerplaats naast de manege vrij houden voor de leden van de ruitervereniging. Zij hebben ruimte nodig om te kunnen manouvreren met auto plus paardentrailer. Parkeert u a.u.b. uw auto langs de rand van het bos!


Locatie >> Lochem >> Intratuin Lochem 

 

Goorseweg 27 te Lochem

 

In de zomer van 2011 zijn wij met onze 2e locatie vanuit Markelo verhuisd naar het buitenterrein van Intratuin Lochem. Een gezellige, ruime en goed verzorgde plek met prima faciliteiten waar wij ons enorm thuis voelen! De combinatie van onze hondenschool met de dierenafdeling en trimsalon van Intratuin blijkt erg goed te werken, en aan beide kanten zeer waardevolle aanvullingen te geven op het aanbod. Een deel van onze (puppy-) lessen vindt dan ook binnen op de dierenafdeling plaats en is bij slecht weer een prachtig alternatief. 

 

De lessen bij Intratuin vinden plaats op vrijdagavond van 18.30 tot 19.30 uur / 19.30 tot 20.30 uur. Op zaterdagochtend zijn er lessen van 10.00 tot 12.00 uur verzorgen wij regelmatig leerzame en gezellige workshops of thema lessen.  

 


U gaat Intratuin gewoon via de hoofdingang binnen. Wanneer u de winkelroute volgt naar de dierenafdeling, kunt u via de schuifdeur de winkelhal aan de achterkant weer verlaten. Daar even naar rechts lopen, en ons trainingsveld ligt gelijk voor u. Uw hond is welkom in de winkel, dus u kunt na de les rustig nog even rondsnuffelen op de dierenafdeling, advies vragen in de trimsalon of genieten van het uitgebreide assortiment van het tuincentrum. Buiten koud geworden? Voor een heerlijk kopje koffie met wat lekkers, of een kleine lunch kunt u samen met uw hond natuurlijk terecht in het Tuincafé van Intratuin! 

 

De theorie avond voor locatie Lochem organiseren wij regelmatig bij Restaurant "De Viersprong" in Markelo.

 

 

NB: Omdat wij te gast zijn bij Intratuin Lochem vragen wij u vriendelijk doch zeer dringend uw hond kort aan de lijn te houden en u bewust te zijn van het gedrag van uw hond zodat deze geen overlast veroorzaakt in de winkel of “een ongelukje” op de vloer achterlaat. Mocht dit toch onverhoopt gebeuren dan gaan wij er graag van uit dat u het zelf even opruimt met het poepzakje wat u mee heeft genomen.

 

Informatie over Intratuin Lochem vind u hier:  https://www.intratuin.nl/winkels/intratuin-lochem


Locatie >> Holten >> Landal Twenhaarsveld 

 

Landuwerweg 17 te Holten

 

Onze derde en kleinste locatie, waar we in een ontspannen en bijna huiselijke sfeer met de pups en jonge honden aan de slag gaan. Onze lessen vinden plaats op het veldje achter de Bollo Club, maar voor sommige lesonderdelen maken we handig gebruik van de faciliteiten die Landal Twenhaarsveld ons bied. Met uw hond trainen in een vakantie sfeertje, hoe fijn is dat! De capaciteit op onze locatie Holten is beperkt, dus meld u tijdig aan want vol is hier echt vol! Voor eventuele doorstroom verwijzen wij u graag als eventueel alternatief naar onze locatie in Lochem. 

 

De lessen bij Landal Twenhaarsveld vinden plaats op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur en van 20.00 uur tot 21.00 uur. U kunt direct na het oprijden van het park parkeren bij de Bollo Club, receptie of een klein stukje verder op de grote parkeerplaats aan uw linkerkant. U vind onze trainsters Diliana, Jolanda en Francisca op het veld achter de Bollo Club. In de zomermaanden zijn we regelmatig te vinden rondom de prachtige zwemvijver van het park.  


Buiten koud geworden? In de vakantieperiodes is het restaurant Timber’s Brasserie met het grote terras geopend en uw hond mag uiteraard gezellig mee.  

Wist u dat Landal Twenhaarsveld bekend staat en ingericht is als “hondvriendelijk park”? Het restaurant heeft zelfs een hondenmenu kaart! 

Dat is dan ook de reden dat wij ons hier zo ontzettend thuis voelen en met plezier onze cursussen bieden!

Een extra uitje voor de cursisten van Holten is een uitstapje naar Pets & Co Zanting in Holten. 

 

Meer informatie over de mogelijkheden tot verblijven bij Landal Twenhaarsveld in een speciale hondenbungalow vind u hier:  

www.landal.nl/nl-nl/bungalowparken/nederland/overijssel/twenhaarsveld

 


NIEUW in 2017! DogWise Praktijk voor hondengedrag!

 

Eindelijk dan, een lang lopende wens is nu dan toch vervuld!

 

DogWise heeft een gloednieuwe en sfeervolle eigen praktijkruimte voor o.a. privé-lessen en het gloednieuwe Puppy Plus programma. In 'de Blokhut' is ruimte voor een kleine groep cursisten voor het theorie deel van onze workshops. Op de gedragspraktijk in Warnsveld worden geen groepslessen ingevuld, maar kunnen wel (intakes voor) gedragsbegeleidingen of advies gesprekken over uw hond worden gehouden. Een heerlijk rustige plek waar de aandacht volledig naar u en uw hond uit kan gaan. Uw hond is uiteraard meer dan welkom!

 

U kunt in de blokhut uitsluitend op afspraak terecht.

Achterzijde Breegraven 5 - ingang via Mr. Oldenmengerpad