Locatie >> Gorssel >> Manege Semper Fidelis

 

Ingang via Amelterweg 6 A Gorssel

 

De thuisbasis van DogWise hondenschool  sinds 1999.

Vanwege de gunstige ligging net onder Gorssel, hebben wij een mooi centraal punt in de Stedendriehoek. Hierdoor is onze locatie zowel uit regio Deventer - Apeldoorn als Zutphen - Vorden uitstekend bereikbaar.

(Niet met openbaar vervoer!)

 

In de winter en op slechte dagen hebben we de beschikking over een zeer ruime binnenhal. Wel zo fijn een dak boven ons hoofd te hebben in de Hollandse natte en koude winters!

In de zomer trainen we zo veel mogelijk buiten, waar de alle ruimte hebben op het grasveld naast de manege.  

 


Onze theorie-avond houden we in de gezellige en verwarmde kantine van de ruitervereniging. Hier organiseren we ook regelmatig lezingen of workshops.

De lessen op de locatie Gorssel zijn op dinsdag- en woensdagavond. Onze lessen vinden plaats tussen 18.30 en 21.30 uur. 

 

Wilt u de rand van de parkeerplaats naast de manege vrij houden voor de leden van de ruitervereniging. Zij hebben ruimte nodig om te kunnen manouvreren met auto plus paardentrailer. Parkeert u a.u.b. uw auto langs de rand van het bos!


Locatie >> Lochem >> Intratuin Lochem 

 

Goorseweg 27 te Lochem

 

In de zomer van 2011 zijn wij met onze 2e locatie vanuit Markelo verhuisd naar het buitenterrein van Intratuin Lochem. Een gezellige, ruime en goed verzorgde plek met prima faciliteiten waar wij ons enorm thuis voelen! De combinatie van onze hondenschool met de dierenafdeling en trimsalon van Intratuin blijkt erg goed te werken, en aan beide kanten zeer waardevolle aanvullingen te geven op het aanbod. Een deel van onze (puppy-) lessen vindt dan ook binnen op de dierenafdeling plaats en is bij slecht weer een prachtig alternatief. 

 

De lessen bij Intratuin vinden plaats op vrijdagavond  tussen 17.45 en 20.45 uur.  Op zaterdagochtend zijn er lessen van 10.00 tot 13.00 uur. Ook verzorgen wij regelmatig leerzame en gezellige workshops of thema lessen.  

 


U gaat Intratuin gewoon via de hoofdingang binnen. Wanneer u de winkelroute volgt naar de dierenafdeling, kunt u via de schuifdeur de winkelhal aan de achterkant weer verlaten. Daar even naar rechts lopen, en ons trainingsveld ligt gelijk voor u. Uw hond is welkom in de winkel, dus u kunt na de les rustig nog even rondsnuffelen op de dierenafdeling, advies vragen in de trimsalon of genieten van het uitgebreide assortiment van het tuincentrum. Buiten koud geworden? Voor een heerlijk kopje koffie met wat lekkers, of een kleine lunch kunt u samen met uw hond natuurlijk terecht in het Tuincafé van Intratuin! 

 

De theorie avond voor locatie Lochem organiseren wij regelmatig bij Restaurant "De Viersprong" in Markelo. 

 

NB: Omdat wij te gast zijn bij Intratuin Lochem vragen wij u vriendelijk doch zeer dringend uw hond kort aan de lijn te houden en u bewust te zijn van het gedrag van uw hond zodat deze geen overlast veroorzaakt in de winkel of “een ongelukje” op de vloer achterlaat. Mocht dit toch onverhoopt gebeuren dan gaan wij er graag van uit dat u het zelf even opruimt met het poepzakje wat u mee heeft genomen.

 

Informatie over Intratuin Lochem vind u hier:  https://www.intratuin.nl/winkels/intratuin-lochem


Locatie >> Holten

 

Door een samenloop van omstandigheden hebben wij helaas moeten besluiten per 31-12-2018 te stoppen met onze cursussen bij Landal Twenhaarsveld in Holten. Wij danken de medewerkers van Landal voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren waarin we met veel plezier rond de Bollo Club hebben getraind!

 

Heeft u bewust gekozen voor DogWise wegens onze lesmethode, visie en leren via de modernste inzichten over hondengedrag? U bent meer dan welkom aan te sluiten op onze locatie in Gorssel of Lochem. 

Deze zijn op redelijke reis afstand van Holten prima te bereiken! Uw pup groeit en leert snel en de puppy tijd kunt u nu eenmaal niet over doen. Uw pup is het investeren meer dan waard!

 

Goed te weten dat ons gloednieuwe Puppy PLUS programma ook in regio Holten-Rijssen beschikbaar is!


NIEUW! DogWise Praktijk voor hondengedrag!

 

Eindelijk dan, een lang lopende wens is nu dan toch vervuld!

 

DogWise heeft een sfeervolle eigen praktijkruimte voor o.a. privé-lessen en het gloednieuwe Puppy Plus programma. In 'de Blokhut' is ruimte voor een kleine groep cursisten voor het theorie deel van onze workshops. Op de gedragspraktijk in Warnsveld worden geen groepslessen ingevuld, maar kunnen wel (intakes voor) gedragsbegeleidingen of advies gesprekken over uw hond worden gehouden. Een heerlijk rustige plek waar de aandacht volledig naar u en uw hond uit kan gaan. Uw hond is uiteraard meer dan welkom!

 

U kunt in de blokhut uitsluitend op afspraak terecht.

Achterzijde Breegraven 5 - ingang via Mr. Oldenmengerpad