Workshop “Samen-op-Stap”

 

Drie keer per dag hetzelfde blokje om? Nee toch zeker….. 

 

Juist om te voorkomen dat je hond in huis druk en opvallend aanwezig is, is het erg belangrijk van je (dagelijkse) wandeling een waar feestje te maken. Een verveelde hond is al snel een vervelende hond!

Wanneer je hond niet alleen zijn gebruikelijke plasje en hoopje heeft gedaan, maar vooral ook met de baas SAMEN onderweg leuke dingen heeft ondernomen, heb je er thuis echt geen kind ... uh... hond meer aan!

 

In elk bos of park zijn interessante oefeningen en uitdagingen te vinden of te verzinnen. Tijdens zo'n actieve wandeling kan je hond niet alleen al   zijn fysieke energie kwijt, maar ook het koppie gebruiken voor het broodnodige hersenwerk. Door onderweg om je heen te kijken naar mogelijkheden voor leuke spelletjes, gehoorzaamheid- en speur oefeningen en gebruik te maken van wat de omgeving je biedt kun je op een hele makkelijke, leuke manier de wandeling enorm uitdagend maken. Super voor de onderlinge band, want zeg nou zelf... als hond zijnde let je toch echt wel op je baas als die op de meest gekke momenten weer iets leuks voor je in petto heeft!

 

Na een workshop "Samen-op-Stap" kom je beide moe maar voldaan thuis en heb je veel inspirerende ideeën opgedaan om ook in je eigen omgeving uitdagingen te leren zien. Nadat je een keer met DogWise op stap bent geweest, zijn de wandelingen op je vertrouwde rondje nooit meer hetzelfde!

 

De workshop wordt begeleid door gedragstherapeute Helma Polman, waarbij tijdens de wandeling uiteraard ook oog zal zijn voor het gedrag dat de honden in de groep laten zien. Er zal uitleg zijn over wat er zoal onderling allemaal gebeurd. Kijk mee door de ogen van een professional en er gaat een (honden-) wereld voor je open!

 

 

Prijs: DogWise "Samen-op-Stap"

€ 27,50 per hond-baas combinatie. Een 2e gezinslid betaald € 10,-, meerdere personen lopen gratis mee!

Inclusief koffie/thee met wat lekkers en een hand-out met inspiratie voor thuis.

 

Minimaal 5, maximaal 10 honden. Geschikt voor alle honden v.a. 6 maanden, ongeacht leeftijd of ras!

Wij gaan er wel van uit dat je hond sociaal vaardig is naar mens en hond en veilig mee kan in een groep.

 

Locatie: Hondenlosloopgebied "Het Kapperse Bos" in Warnsveld of "Het Kattenbos" in Nijverdal