Puppy-Socialisatie cursus - voor pups vanaf ongeveer 9 weken (2e inenting of titerbepaling moet zijn gedaan). 

 

Bij de opvoeding van een pup komt veel kijken. Het gaat echt niet vanzelf, en je zult merken hoeveel tijd en energie het kost voor je pup volwassen is en weet wat er van hem/haar wordt verwacht. Een hele leuke tijd, maar soms ook erg vermoeiend! Goed om te weten dat je tijdens onze lessen alle gelegenheid krijgt om jouw vragen voor te leggen aan onze gecertificeerde en deskundige trainsters. 

 

Naast de nodige theorie over hoe je pup leert, zijn onze lessen zo opgebouwd dat je direct resultaat ziet van je inspanningen. Je ziet de ontwikkeling van je pup en leert hoe je kunt beïnvloeden welke ervaringen je pup opdoet. Eigenlijk leert een hond heel simpel; hetgeen wat hem een plezierig resultaat oplevert, zal hij een volgende keer herhalen. Alles wat een onplezierig effect oplevert, laat hij voortaan achterwege. Moge duidelijk zijn, dat wat voor jouw pup plezierig is, niet per definitie ook voor jou prettig is! Het is dus aan jou als baasje om de pup bij te brengen wat er hoort bij een goed opgevoede hond. Omdat wij werken met de meest moderne methodes gebaseerd op wetenschappelijke leerprincipes kunnen we op een positieve manier voor elkaar krijgen dat de pup begrijpt wat je bedoeld en een commando met plezier uitvoert. 

     

In de groep kijken we ook naar elkaar, om zodoende van elkaar te leren. De lesstof die je tijdens de cursus krijgt, helpt je om thuis gericht te oefenen. In 10 lessen behandelen we de basisoefeningen die iedere hond zou moeten beheersen om een prettige omgang te verkrijgen. Naast deze oefeningen behandelen we ook allerlei onderwerpen over gezondheid, verzorging, EHBO, verkeer, vuurwerk, omgaan met kinderen, etc. etc. In onze cursussen werken wij niet naar een examen toe. 

De oefeningen zijn dan ook niet zo zeer een doel op zich, maar een middel om te leren hoe je hond leert. Op deze speelse en interactieve manier leer je zelf erg veel over je hond en doet je pup op een gecontroleerde wijze goede ervaringen op. Samen werken we aan een band voor het leven, op basis van begrip en vertrouwen!

 

Prijs: DogWise Puppy Socialisatie cursus

€ 155,-- incl. BTW en uitgebreid lespakket

 

De cursus omvat 10 lessen op onze locatie in Gorssel of Lochem.

Extra bij je cursus is een  een gezamenlijke wandeling die wij meerdere keren per jaar organiseren.

 

Bij deze cursus is ons webinar "Perfect Puppy" via Zoom een waardevolle aanvulling voor jouw tools om je pup optimaal te kunnen opvoeden tot een geweldige huisgenoot!