Schrijf ons

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Algemene voorwaarden DogWise kynologisch Adviesbureau en hondenschool


U kunt ons natuurlijk ook bellen: 0575-530071

Wij mogen ons verheugen op een overweldigende interesse voor onze hondenschool en gedragscentrum, de aanmeldingen rollen vaak dagelijks in aantallen binnen!

Daar zijn we erg trots op, fijn te weten dat DogWise voor zo veel baasjes precies is wat men zoekt.

Het verwerken van al die aanvragen heeft echter de nodige tijd nodig evenals het opstellen van het nieuwe lesrooster. Heeft u een mailtje gestuurd en wacht u nog op een reactie? In de moderne wereld waar alles om ons heen 24 uur per dag bereikbaar is, kan dat wel eens teleurstellend zijn of op irritatie en onbegrip stuiten.                   Goed om te weten dat DogWise weliswaar een vaak groot effect heeft voor baas en hond, maar achter de schermen toch een "klein" bedrijf is! We doen ons best u zo snel mogelijk te informeren maar vragen daarbij om uw geduld omdat het helaas niet altijd mogelijk is heel snel te zijn met een passend antwoord.  

 

Het mag dus soms even duren voor uw mail beantwoord wordt, maar..... gelukkig zijn we het wachten waard :-)

                                                                                     

Voor actuele informatie over cursussen en andere activiteiten kunt altijd terecht op de agenda op deze site!     

Heeft u nog vragen of wilt u nadere informatie? Dan kunt u bellen naar 0575 - 53 00 71 voor overleg. In principe ma tm vrij van 10.00 tot 12.30 uur. Indien geen gehoor graag uw naam en nummer duidelijk inspreken en wij doen ons best u zo spoedig mogelijk terug te bellen!

 

In de zomermaanden Juli en Augustus zijn wij beperkt en onregelmatig bereikbaar. Uw aanvragen ontvangen wij per voorkeur per mail via info@dogwise.nl.

Deze worden niet dagelijks, maar wel een aantal malen per week verwerkt!