Schrijf ons

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Algemene voorwaarden DogWise kynologisch Adviesbureau en hondenschool.

 

Wij vinden het belangrijk dat de persoonlijke gegevens van onze klanten en relaties zorgvuldig worden behandeld en beveiligd. Hoe wij uw gegevens verwerken en waarvoor wij deze gebruiken, leest u in de  privacy statement op onze site. Een verwerkingsregister sturen wij op uw verzoek als PDF formulier per mail graag toe.


U kunt ons natuurlijk ook bellen: 0575-530071

Wij mogen ons verheugen op een overweldigende interesse voor onze hondenschool en gedragscentrum, de aanmeldingen rollen vaak dagelijks in aantallen binnen!

Daar zijn we erg trots op, fijn te weten dat DogWise voor zo veel baasjes precies is wat men zoekt.

Het verwerken van al die aanvragen heeft echter de nodige tijd nodig evenals het opstellen van het nieuwe lesrooster. Heeft u een mailtje gestuurd en wacht u nog op een reactie? In de moderne wereld waar alles om ons heen 24 uur per dag bereikbaar is, kan dat wel eens teleurstellend zijn of op irritatie en onbegrip stuiten.      Goed om te weten dat DogWise weliswaar een vaak groot effect heeft voor baas en hond, maar achter de schermen toch een "klein" bedrijf is! We doen ons best u zo snel mogelijk te informeren maar vragen daarbij om uw geduld omdat het helaas niet altijd mogelijk is heel snel te zijn met een passend antwoord.  

 

Het mag dus soms even duren voor uw mail beantwoord wordt, maar..... gelukkig zijn we het wachten waard :-)                                                         

Heeft u nog andere vragen of wilt u nadere informatie? Dan kunt u ons bellen op 0575 - 53 00 71.

In principe zijn we op dit telefoonnummer bereikbaar op maandag tm vrijdag van 10 tot 12.30 uur.