Schrijf ons

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Algemene voorwaarden DogWise kynologisch Adviesbureau en hondenschool.

 

Wij vinden het belangrijk dat de persoonlijke gegevens van onze klanten en relaties zorgvuldig worden behandeld en beveiligd. Hoe wij jouw gegevens verwerken en waarvoor wij deze gebruiken, lees je in de  privacy statement op onze site. Een verwerkingsregister sturen wij op je verzoek als PDF formulier per mail graag toe.


Je kunt ons natuurlijk ook bellen: 06 - 19 69 01 90

Wij mogen ons verheugen op een overweldigende interesse voor onze hondenschool en gedragscentrum, de aanmeldingen rollen vaak dagelijks in aantallen binnen!

Daar zijn we erg trots op, fijn te weten dat DogWise voor zo veel baasjes precies is wat men zoekt.

Het verwerken van al die aanvragen heeft echter de nodige tijd nodig evenals het opstellen van het nieuwe lesrooster. Heb je een mailtje gestuurd en wacht je nog op een reactie? In de moderne wereld waar alles om ons heen 24 uur per dag bereikbaar is, kan dat wel eens teleurstellend zijn of op irritatie en onbegrip stuiten. Goed om te weten dat DogWise weliswaar een vaak groot effect heeft voor baas en hond, maar achter de schermen toch een "klein" bedrijf is! We doen ons best je zo snel mogelijk te informeren maar vragen daarbij om je geduld omdat het helaas niet altijd mogelijk is heel snel te zijn met een passend antwoord.  
 

Het mag dus soms even duren voor je mail beantwoord wordt, maar..... gelukkig zijn we het wachten waard :-)                                                         

Heb je nog vragen of wil je liever persoonlijk contact? Dan kun je ons op maandag tm vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur bellen op 06 - 19 69 01 90

Wanneer je ons niet direct aan de lijn krijgt, is onze voice-mail graag bereid je naam en telefoonnummer op te slaan. Wij doen dan ons uiterste best jou zo snel mogelijk terug te bellen om antwoord te geven op je vragen.