“Nadac Hoopers”

 

Wij zijn er trots op dat wij in 2014  de 3e hondenschool in Nederland waren waar cursussen en workshops "Nadac Hoopers" werden gegeven. Wederom loopt DogWise voorop om het aanbod aan cursussen uit te breiden voor iedereen die lekker met de hond bezig wil zijn!             Deze sport is helemaal hot in NL, en is inmiddels uitgegroeid tot een grote rage in honden training. En terecht want deze sport is laagdrempelig, sportief en enorm goed voor de band tussen hond en baas 

 

Hoopers is een sport die oorspronkelijk uit Amerika komt en daar een onderdeel is van de NADAC Agility. Dit onderdeel is voornamelijk bedoeld om de ‘handling’ skills van het team te laten zien. Er worden parcoursen gelopen door de hond in mooie vloeiende lijnen (op afstand) door het parcours te sturen. Het parcours bestaat uit boogvormige hoepels die op een onderstel staan, de hond kan daar gewoon overheen lopen en hoeft dus niet te springen, ook kan er een tunnel in het parcours gebruikt worden. Voor alle leeftijden en rassen, samenwerking met de baas staat voorop! 

 

Alle informatie en leuke filmpjes over deze actieve sport vind je op:

http://www.nadac-hoopers-nederland.nl 

 

Prijs: DogWise Nadac Hoopers Beginners cursus

8 lessen (1x theorie, 7x praktijk) - € 99,-- incl. BTW.

Met E-book, trainings-opzetjes en als bonus een bouwtekening om je eigen Hoopers te maken!  

 

Animo is groot, maar het aantal beschikbare plekken is klein. Wil je er graag bij zijn? Meldt je dan snel aan want VOL = snel VOL!
Wij hopen voorjaar 2022 weer een nieuwe groep te kunnen starten. 

 

DogWise is aangesloten bij Nadac Hoopers NL en traint uitsluitend met gecertificeerde instructeurs.