“Nadac Hoopers”

 

Wij zijn er trots op dat wij in 2014 pas de 3e hondenschool in Nederland waren waar cursussen en workshops "Nadac Hoopers" werden gegeven. Wederom loopt DogWise voorop om het aanbod aan cursussen uit te breiden voor iedereen die lekker met de hond bezig wil zijn!             Deze sport is gloednieuw in NL, en is inmiddels uitgegroeid tot een grote rage in honden training. En terecht want deze sport is laagdrempelig, sportief en enorm goed voor de band tussen hond en baas .

Het kon daarom dan ook niet uitblijven dat de 3e proefwedstrijd in november 2015 bij ons in Gorssel mocht plaats vinden en inmiddels hebben wij een wedstrijdgroep die fanatiek traint om steeds moeilijkere parcoursen onder de knie te krijgen.

 

Hoopers is een sport die oorspronkelijk uit Amerika komt en daar een onderdeel is van de NADAC Agility. Dit onderdeel is voornamelijk bedoeld om de ‘handling’ skills van het team te laten zien. Er worden parcoursen gelopen door de hond in mooie vloeiende lijnen (op afstand) door het parcours te sturen. Het parcours bestaat uit boogvormige hoepels die op een onderstel staan, de hond kan daar gewoon overheen lopen en hoeft dus niet te springen, ook kan er een tunnel in het parcours gebruikt worden. Voor alle leeftijden en rassen, samenwerking met de baas staat voorop! 

 

Alle informatie en leuke filmpjes over deze actieve sport vind je op:

http://www.nadac-hoopers-nederland.nl 

 

Prijs: DogWise Nadac Hoopers cursus

8 lessen - € 90,-- incl. BTW en lesmateriaal. 

 

Beginners - Gevorderd - Wedstrijd groepen. Lestijden op aanvraag!

 

DogWise is aangesloten bij Nadac Hoopers NL en traint uitsluitend met gecertificeerde instructeurs.