“Nadac Hoopers”

 

Wij zijn er nog altijd trots op dat wij in 2014  de 3e hondenschool in Nederland waren waar cursussen en workshops "Nadac Hoopers" werden gegeven door de eerste gecertificeerde trainsters. Zoals altijd liep DogWise weer voorop door het aanbod aan cursussen met iets nieuws uit te breiden voor iedereen die lekker met de hond bezig wil zijn!             Deze sport is 9 jaar later al helemaal hot in NL en is inmiddels uitgegroeid tot een grote rage in honden training. En terecht want deze sport is laagdrempelig, sportief en enorm goed voor de band tussen hond en baas 

 

Hoopers is een sport die oorspronkelijk uit Amerika komt en daar een onderdeel is van de NADAC Agility. Dit onderdeel is voornamelijk bedoeld om de ‘handling’ skills van het team te laten zien. Er worden parcoursen gelopen door de hond in mooie vloeiende lijnen (op afstand) door het parcours te sturen. Het parcours bestaat uit boogvormige hoepels die op een onderstel staan, de hond kan daar gewoon overheen lopen en hoeft dus niet te springen. Ook kun je een tunnel, gate, ton of TanGo mat in het parcours tegenkomen. In de beginnerscursus leert je hond de toestellen herkennen en zelfstandig opzoeken. Aan het einde van deze cursus kun je samen al een klein parcoursje lopen!

 

Voor honden vanaf alle leeftijden, mits de basis gehoorzaamheid al bevestigd is. Alle rassen zijn welkom, samenwerking met de baas staat voorop!.

 

Alle informatie en leuke filmpjes over deze actieve sport vind je op:

http://www.nadac-hoopers-nederland.nl 

 

Prijs: DogWise Nadac Hoopers Beginners cursus

8 lessen van 1 uur (1x theorie, 7x praktijk) - € 135,-- incl. BTW.

Met E-book, trainings-opzetjes en als bonus een bouwtekening om je eigen Hoopers te maken!  

 

Animo is groot, maar het aantal beschikbare plekken is klein. Wil je er graag bij zijn? Meldt je dan snel aan want VOL = snel VOL!
 
We starten begin 2024 weer een beginnerscursus op dinsdag in Gorssel!

 

DogWise is aangesloten bij Nadac Hoopers NL en traint uitsluitend met gecertificeerde instructeurs.