Een unieke en super leuke activiteit van DogWise hondenschool! 

 

In de socialisatie fasen (pups tot 6 maanden) is het van cruciaal belang om de pups onder gecontroleerde en veilige omstandigheden bloot te stellen aan allerlei prikkels. Er is een hele wereld om te ontdekken met de neus, de oren, de ogen en de tast! In deze gevoelige periode word de blauwdruk gelegd voor het ontwikkelen van het gedrag jouw hond waar hij zijn hele leven op kan bouwen. Hoe meer prikkels je pup veilig kan onderzoeken, hoe beter hij kan uitgroeien tot een stabiele hond die vrolijk en tevreden in het leven staat zonder angst of agressie.

Vaak is het in de praktijk voor de puppy eigenaar die het beste wenst voor de pup, echt enorm lastig om geschikte spel partners voor de pup te vinden op het uitlaatveld of in het bos. Pups kunnen nu eenmaal alleen van elkaar leren hoe ze sociaal vaardig moeten zijn. De ene keer wat incasseren, de andere keer kunnen winnen, dat laat de pup opgroeien tot een stabiele en sociale hond! Dit kan het beste met pups van dezelfde leeftijd, en in zorgvuldig geselecteerde combinaties.

Eén keertje per week na de les spelen is dan eigenlijk veel te weinig om goede ervaringen te kunnen opdoen. Het bijzondere van onze Puppy Party is, dat niet alleen onze eigen cursisten maar ALLE puppy eigenaren welkom zijn voor een leuk, veilig en leerzaam speeluurtje! Ken je mensen in jouw omgeving die met de pup op een andere hondenschool trainen, maar graag meewillen voor dit extra leuke uitje? Zij zijn uiteraard meer dan welkom vrijblijvend deze avond mee te beleven!

 

We gaan weer een feestje bouwen! 

Op zondag 26 mei om 13.00 uur bij Intratuin Lochem

 

Prijs van onze Puppy Party is € 17,50 per begeleide ontdek- en speelsessie van 1,5 uur. Natuurlijk mag de baas onder genot van een lekker bakkie thee of koffie pauzeren en dan allerlei vragen stellen die er aan de orde zijn in de opvoeding van de kleine huisgenoot.

 

Kom je ook spelen? Meldt je alvast aan!!

Inschrijven kan via info@dogwise.nl