“Kids” - Plezier met je vriend, de hond 

 

Een speciale cursus voor kinderen van 8 t/m 13 jaar, die graag samen met hun beste vriend in het gezin iets leuks willen doen en veel leren. Deze cursus bestaat uit 6 lessen van een uur, waarin we met je vriend, de hond veel leuke dingen gaan doen. Om deze cursus ga je zelf met de hond aan de slag, papa en mama mogen deze keer alleen op de achtergrond meekijken!

 

We gaan aan de gang met allerlei actieve dingen: de slurf. de wip, de tunnel, de paaltjes met tennisballen, met waterballonnen, zoek-spelletjes, de benen-dans, de pilon-neus oefening, maar natuurlijk ook de gewone "ZIT, STA, AF"-oefeningen en aandachts-oefeningen om de hond te leren goed met jou samen te werken. De slalom, het snelle "hier" spel, het "bib-op-de stip" spel, en nog veel meer. Eigenlijk te veel om op te noemen! 

 

We doen dit op een zeer positieve manier en met veel kleine lekkere beloningen. We leren je ook hoe of je hond leert en hoe je daar met bv. een "clicker" heel veel plezierige spelletjes en oefeningen mee kan bedenken. Je beste vriend zal het geweldig leuk vinden en jij krijgt een erg goede en plezierige band met jouw hond. Welke jongen of meisje die een hond in huis heeft wil dit nu niet? 

 

Jij en je hond moeten wel al goed met elkaar kunnen omgaan. Jouw hond moet al goede band met jou hebben en aandacht erbij kunnen houden. Het is prettig dat jullie  ook qua formaat bij elkaar passen. Het is niet de bedoeling dat je hond jou overal naar toe zal sleuren! We gaan er van uit dat je hond “Sociaal-vaardig” is, dit betekent dat hij vriendelijk tegen de andere honden en mensen is.

De cursus is bedoeld voor honden vanaf ongeveer een jaar, die in ieder geval al een puppy-cursus (bij ons of op een andere hondenschool) achter de rug hebben. 

 

We trainen met de Ratjetoe Kids in Gorssel op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Wij plannen weer een nieuwe Ratjetoe Kids in het voorjaar van 2021. Nadere info volgt op de agenda, maar je kunt alvast inschrijven! Wil je graag meedoen?

 

Prijs: DogWise Ratjetoe Kids

€ 75,00 incl. btw en trainingsmateriaal

6 lessen, certificaat