Een absoluut unieke serie cursussen die speciaal door DogWise is ontwikkeld voor eigenaren die het fantastisch vinden om met de hond te trainen.

Een cursus met grote FUN factor en misschien wel de leukste uit ons lesprogramma!

 

Na het volgen van de Puppy- en Gevorderde cursus zijn de pups al wel een beetje de wilde haren kwijt en hebben inmiddels geleerd dat leren echt super leuk is. Het werken met een clicker (-woord) zorgt alleen nog maar voor meer trainingspret omdat uw hond in deze cursus echt actief gaat deelnemen in het leerproces. Een prachtige samenwerking groeit en u wordt samen met uw hond een echt team.

 

Oefeningen uit de gehoorzaamheidstraining vormen de rode draad door de Ratjetoe cursus. Naast deze oefeningen behandelen we echter ook iedere week een stukje uit een andere hondensport of verdiepen we ons in een specifiek stukje gedrag. De naam “Ratjetoe” is dan ook niet maar zo gekozen! Hoewel we alles met een knipoog presenteren en niet naar een examen toe werken kunt u er op vertrouwen dat alle onderdelen uit de kynologie stevig gefundeerd is op de instructeurs opleidingen die wij zelf hebben gedaan. De eerste van de serie is de Ratjetoe Brons, waar u o.a. kennis maakt met clickertraining, obedience, apporteren en kalmerende signalen.  

 


Heeft u na de cursus Ratjetoe Brons de smaak te pakken gekregen en nog zin om verder te gaan? Wij hebben meer dan kennis genoeg in onze kynologische rugzak om u en uw hond langdurig te blijven verrassen met altijd de leukste en nieuwste honden snufjes. Hoe langer u traint, hoe leuker en interessanter het wordt!   Maak gerust gebruik van alle ideeën en technieken die onze trainsters telkens blijven aanscherpen op vele seminars en trainingen. Daardoor zult u ook (wetenschappelijke!) methodes als Premack, Do-as-I-do, Match-to-Sample maar ook cirkeltrainen, speuren, Nadac Hoopers etc. etc. tegen komen in de series die volgen na de Brons. In onze Ratjetoe Zilver, Ratjetoe Goud, Ratjetoe Diamant en Ratjetoe Robijn zit ontzettend veel uitdaging voor de enthousiaste baas en hond! Ook in de Ratjetoe cursus traint elk team op zijn eigen niveau en tempo. Elke serie bestaat uit 8 lessen, cursusmateriaal en regelmatig een gezamenlijke wandeling.

 

Prijs: DogWise Ratjetoe cursus: 

8 lessen - € 90,--  incl. BTW

 

In de Brons een lesmap met hand-outs plus clicker. In de vervolgseries wordt u regelmatig verrast met iets leuks om thuis verder mee te trainen!