Startcursus - voor (jonge) honden zonder puppycursus vanaf ± 5 maanden 

 

Ben je niet toegekomen aan een puppycursus of heb je een oudere hond in huis genomen? Soms zijn er dan al foutjes geslopen in de opvoeding van de hond en is het belangrijk hier mee aan de slag te gaan. In onze startcursus leer je hoe je het gedrag van je hond kunt sturen of ombuigen naar gewenst gedrag. 

 

De opbouw van de cursus is gelijk aan de puppy cursus, maar dan aangepast aan de mogelijkheden en leeftijd van je hond. Eerst leggen we een goede basis en leer jij hoe je het beste je hond kunt motiveren gewenst gedrag te vertonen. Na een inventarisatie van eventuele ongewenste gewoontes die je hond heeft aangewend, gaan we aan de slag met de basisoefeningen. Daarnaast worden allerlei onderwerpen uit verzorging en omgang met je hond behandeld. Uiteraard nemen we ruim de tijd om vragen te beantwoorden of een stukje individuele begeleiding te geven. 

 

Prijs: DogWise Start-cursus

 

8 lessen - € 115,-- incl. BTW. 

Bij deze cursus is ons webinar "help hij pubert" via Zoom een waardevolle aanvulling voor jouw tools om je puber door deze lastige tijd te loodsen!