Workshop “Nadac Hoopers”

 

Toen in mei 2014 Nadac Hoopers in NL geïntroduceerd werd, waren wij direct razend enthousiast en zaten er meteen met de neus boven op. Dat is nog eens een leuke uitbreiding van ons cursus aanbod! Deze sport is gloednieuw in NL en is inmiddels in korte tijd razendsnel uitgegroeid tot een grote rage in honden training.    Omdat DogWise pas de derde hondenschool in Nederland was die Nadac Hoopers kon aanbieden met gecertificeerde trainsters hebben wij inmiddels al heel wat honden baasjes en ook collega hondenscholen aangestoken met het virus.

 

Hoopers is een sport die oorspronkelijk uit Amerika komt en daar een onderdeel is van de NADAC Agility. Dit onderdeel is voornamelijk bedoeld om de ‘handling’ skills van het team te laten zien. Er worden parcoursen gelopen door de hond in mooie vloeiende lijnen (op afstand) door het parcours te sturen. Het parcours bestaat uit boogvormige hoepels die op een onderstel staan, de hond kan daar gewoon overheen lopen en hoeft dus niet te springen, ook kan er een tunnel in het parcours gebruikt worden. Voor alle leeftijden en rassen, plezierig samenwerken met de baas staat voorop! 

 

Alle informatie en leuke filmpjes over deze actieve sport vind je op:

http://www.nadac-hoopers-nederland.nl 

 

Onze workshop is voor iedereen die wilt kennis maken met Nadac Hoopers. Tijdens deze workshop ga je snuffelen aan de mogelijkheden wat Hoopers biedt en maak je kennis met alle toestellen uit het parcours.

Kosten € 32,50 incl. koffie-thee met wat lekkers en een certificaat. 

 

Wacht niet te lang met inschrijven, want er zijn slechts 6 plaatsen per workshop beschikbaar, en de animo is groot!! 

 

Deze workshop verzorgen wij ook op locatie voor hondenscholen, instructeurs of rasverenigingen. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn!