Keramische Tekenhalsband 

 

Een keramische tekenhalsband, hoe werkt dat?

 

 

De natuurlijke tekenbanden (zonder enige chemicaliën) zijn gemaakt met EM-X keramische kralen.

EM staat voor Effectief Micro-organisme.

 

De kralen/stenen worden gemaakt van een speciale klei samen met ongeveer 80 verschillende micro organismen erbij.

Dit wordt allemaal samen gebakken. Wanneer een hond of kat deze stenen draagt zul je merken dat teken zich veel minder snel of helemaal niet meer gaan vastbijten. De werking is bij elke hond verschillend maar over het algemeen zal vanaf een week of 3 constant dragen de werking merkbaar worden. Je hond wordt dan een heel stuk minder aantrekkelijk voor teken.

 

Maten (halsomtrek) en prijzen:

32 cm =  € 12,50    35 cm  = € 12,50    40 cm =  € 15,--   41 cm =  € 15,--   48 cm = € 17,50

 

Kleuren: Blauw - Paars - Zwart - Blauw - Blauw gemêleerd.     

Informeer hier naar de beschikbare voorraad!

 

BACH Rescue Remedy dieren 10ml

Bach Rescue is een 100% natuurlijke antistress remedie die snel verlichting geeft in noodsituaties die spanning en stress met zich meebrengen. Bach Rescue helpt bij ziekte, na een operatie of voor een bezoek aan de dierenarts of hondentrimster, maar Rescue wordt ook ingezet voor dieren die zenuwachtig zijn bij shows of wedstrijden.

 

Dosering en toepassing
U kunt het product toevoegen aan het drinkwater of mengen door het voer, 4 druppels of 2 keer sprayen per bak. Sommige dieren drinken niet vaak en krijgen de remedie dan niet regelmatig genoeg binnen om er baat bij te hebben. In dat geval een mengflesje gebruiken, doe 4 druppels of 2 keer sprayen in een mengflesje (30 ml) met mineraalwater en druppel minimaal 4 keer daags 4 druppels, of meer naar behoefte in de bek/mond. De dosering uit een mengflesje is hetzelfde voor grote als voor kleine dieren.

 

De dosering uit het mengflesje kan op verschillende manieren worden toegediend, bijvoorbeeld:
- direct in de bek/mond
- op de neus druppelen, zodat het dier het eraf likt
- de dosering op poten, klauwen of oren druppelen, zodat deze door de huid wordt opgenomen.

 

Duur van de behandeling

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

 

€ 11,95

PUUR Geslachtsdrift / Hypersex 50ml

Dit product kan gebruikt worden bij hinderlijke geslachtsdrift van de reu. 

 

Dosering 1 - 3 x daags (1 ml = 20 druppels)

Hond 5-10 druppels

                                       

Goed schudden voor gebruik!

 

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier.

 

Toediening:

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven

 

Ga naar de dierenarts bij vermoedelijke prostaatklachten, symptomen hiervan zijn druppeltjes bloed uit te penis en teveel persen bij ontlasting. Ga ook naar de dierenarts als er na 3 weken geen verbetering merkbaar is. 

€ 15,95

Puur rust/ Tranquil 100g

Puur maakt producten van natuurlijk grondstoffen. Ze worden geproduceerd volgens de richtlijnen van het GMP keurmerk. Puur rust/ Tranquil kan worden gebruikt bij onrust, spanningen of nervositeit voor een langere periode.

 

Dosering
1 - 2 x daags:
Hond > 25 kg 3 maatscheppen
Hond 10-25 kg 2 maatscheppen
Hond < 10 kg 1 maatschep

Kat 1 maatschep

 

1 maatschep bevat ongeveer 1 gram.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier.

 

Toediening: PUUR Tranquil / Rust kan door het voer gegeven worden. Omdat het poeder is kan het uit de voerbak geblazen worden, om dit tegen te gaan kan het voer bevochtigd worden. 

€ 19,95

Vetramil honingzalf tube 30g

Vetramil is ontwikkeld samen met de universiteit van Wageningen. De producten bevatten etherische oliën en hebben een lage pH.

 

Vetramil kan ondersteunen bij de weerstand en het herstellen van de huid.

€ 19,35