Gevorderde cursus - Na de puppycursus.

 

De basis opvoeding is in de Puppy Socialisatie cursus spelenderwijs gedaan.      In onze Gevorderde cursus gaan we de puntjes op de i zetten en jou met je hond begeleiden tijdens de beruchte puberteit. Deze cursus is misschien wel de belangrijkste die je hond moet doorlopen, want op deze leeftijd trekken ze graag hun eigen plan en hebben ineens "bananen in de oren"!

 

Juist door in deze periode op een rustige, consequente en duidelijke manier verder te trainen met je puber help je hem om door deze fase heen te groeien tot een fijne, goed opgevoede huisgenoot. Ook is deze cursus een prima voorbereiding op allerlei vormen van hondensport die je mogelijk wilt gaan volgen. Heb je elders een puppycursus gedaan? Je bent van harte welkom in onze gevorderde groep mee te doen.

 

In de gevorderde cursus behandelen we een aantal oefeningen uit de traditionele gehoorzaamheidstraining G&G. Maar ook tijdens deze lessen zijn de oefeningen niet zozeer een doel, maar een middel om te leren hoe een hond leert. Daarom is bij ons het trainen voor een examen niet aan de orde.

Je werkt samen met uw hond aan een goede band en leert te begrijpen wat je hond beweegt bepaald gedrag te vertonen. Leuk om samen te kijken naar elkaar, en door te bespreken wat er goed of fout gaat te leren hoe je zelf kunt aansturen wat de hond doet!

 

Er is ruimte voor vragen of bijzondere wensen. Omdat ons programma niet strak ligt vastgelegd, kunnen wij inventief zijn in onze lessen. Is het mooi weer? Gaan we toch lekker een keer op zwemles met de hond! Gaat er iemand naar een show? Doen we met z’n allen een stukje ringtraining! Ook tijdens deze cursus streven wij ernaar, je hond zo makkelijk mogelijk te maken in allerlei situaties en vooral veel "life-skills" aan te leren.

 

Prijs: DogWise Gevorderde cursus

 

8 lessen - € 115,-- incl. BTW. 

Bij deze cursus is ons webinar "help hij pubert" via Zoom een waardevolle aanvulling voor jouw tools om je puber door deze lastige tijd te loodsen!